Üdvözlet nálunk:

Egy éve kezdtem el dolgozni az üzletben, aminek a ritmusát hamar felvettem. Sokat tanultam kollegáimtól és főnökömtől. A heti 6 nap munka és a bent eltöltött idő soknak tűnik, ami az is. De ha egy olyan csapat tagja vagy aminek nem csak a munka hangulata és a stressz a jellemzője akkor szerencsés vagy és máris nem is olyan soknak tűnik a bent eltöltött idő.

A közel 20 éves ismeretség azokkal, akikkel mindennapom töltöm, az több mint egy munkahelyi elfoglaltság. Kreatív és ösztönző hangulat az, ami többé kevésbé a mindennapokat áthatja. Továbbá a közös cél ami az üzlet előre juttatása, egy csónakba helyez minket és nem engedi azt, hogy bárki is a másik irányba evezzen.


Tehát mit is csinálunk ott?

Laptopok és asztali számítógépek javítása és karbantartása a fő profilunk. Ezenkívül fejlesztés és új gépek üzembe helyezése is, ami a mindennapokat teszi ki. A karbantartáson inkább a szoftveres hibák helyreállítása és a rendszerek vírus irtása és megfelelő vírus irtó rendszerekkel való ellátását értem. Továbbá segítünk a felhasználásnak és igénynek megfelelő gép kiválasztásában és személyre szabásában.


Fizikai Takarítás:

Ezen szó szerinti takarítást kell érteni. Laptopok esetében az otthoni takarítást nem ajánlom, hisz mivel minden gép más és más, így a nem megfelelő kezekben csak kárt lehet okozni az általunk féltett elektronikai eszközben.

Asztali gépeknél is fent áll a veszélye az otthoni takarítás és szerelés okozta károknak. Továbbá fontos megemlíteni, a processzor és a hűtőborda közötti hővezető paszta évenkénti, másfélévenkénti cseréje. Ennek kiszáradása a melegedés egyik legfőbb oka a ventilátorban és környékén felhalmozott porcica és poroszlán mellett.